ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την επιλογή σας, είμαστε κοντά σας να σας εξυπηρετήσουμε με την καινούργια σας επιλογή. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104810480.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντων  εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:

  • Αλλαγής με ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο ή αλλαγή με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Προτείνουμε σε αυτή την περίπτωση να επικοινωνήσετε με το κατάστημα σχετικά με την διαθεσιμότητα του προϊόντος.
  • Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας εκδώσουμε πιστωτικό κουπόνι και να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας, εντός 12 μηνών από την έκδοσή του.
  • ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αλλαγή ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού στο κατάστημα χωρίς επιπλέον χρέωση εφόσον τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις επιστροφής της παραγγελίας.

Το κατάστημά μας είναι ανοιχτό Δευτέρα, Τετάρτη 9π.μ.- 3μ.μ. και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 9π.μ.- 2μ.μ. και 5μ.μ.-9μ.μ..

Μακρυγιάννη 109, Μοσχάτο 18345

  • ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ COURIER

ΕΛΛΑΔΑ

Για κάθε αλλαγή προϊόντος τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από το κατάστημα. Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα της νέας αποστολής ,  σύμφωνα με τον πίνακα τιμολόγησης που θα βρείτε στο τμήμα « Αποστολές». 

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή αποστολής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία. Εάν παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας διαφορετικά μετά το πέρας του αναφερόμενου χρονικού ορίου, η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να απορριφθεί.
Προσοχή! Το κόστος των μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια)

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική ποιοτικά κατάσταση  που τα παραλάβατε και να μην έχουν υποστεί φθορά ή ζημία, να μην έχουν πλυθεί ή φορεθεί πέραν της δοκιμής. Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις:

Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής, αναφέροντας τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, καθώς και την αιτιολογία της επιστροφής.

ΑΙΤΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ