ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας εντός 3 ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά τις 3 ημέρες η παραγγελία ακυρώνεται χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

 

Το κατάστημά μας είναι ανοιχτό :

Δευτέρα, Τετάρτη 9π.μ.- 3μ.μ.

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 9π.μ.- 2μ.μ. και 5μ.μ.-9μ.μ.

Σάββατο 9π.μ.- 4μ.μ.

 

Μακρυγιάννη 109, Μοσχάτο 18345

 

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς εντός 1-2 εργάσιμων ημερών και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που δίνει η Γενική Ταχυδρομική. Το κατάστημά μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των προκαθορισμένων εργασίμων ημερών. Σε περίπτωση εμφάνισης ελλείψεων σε προϊόντα ο χρόνος αποστολής θα διαφοροποιείται και θα ενημερωθείτε σχετικώς από εμάς.

Πιο αναλυτικές πληροφορίες για τους χρόνους παράδοσης θα βρείτε στον παρακάτω πίνακα.
– Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο, ενώ παραδόσεις μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως με εμάς και έχοντας μια επιπρόσθετη επιβάρυνση της τάξης των 2€.
– Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

 

 

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Προορισμός
Ημέρες Παράδοσης
Κόστος Αποστολής
Κόστος Αντικαταβολής
Εντός Αττικής 1-2  3€
Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα 1-3 3€
Κύπρος 5-10 8€
Δυσπρόσιτες περιοχές 3-5 3 €

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

*Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές σύμφωνα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Για παραγγελίες που υπερβαίνουν το συνολικό ποσό των 80€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν πληρωθεί κάποια παραγγελία αντικαταβολής, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σε περίπτωση που δεν σας βρουν στην διεύθυνση αποστολής, σας αφήνουν ειδοποίηση και εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα της περιοχής σας για την επόμενη παράδοση. Το δέμα παραμένει έως 10 ημέρες στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής και έπειτα επιστρέφεται σε εμάς.

Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.